У "Слузі народу" заявили, що є питання до трьох міністрів

21 липня 2021, 19:20
Власник сторінки
Журналист
0
13

У Верховної Ради є претензії щодо роботи до міністра оборони Андрія Тарана, міністра юстиції Дениса Малюськи та очільника МКІП Олександра Ткаченка.



Про це заявив народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура у ефірі одного із телеканалів, передає Інтерфакс-Україна.

"Однозначно, у вересні будуть кадрові зміни (в уряді). (…) Є розмови щодо Міністерства оборони, Міністерства юстиції. Є запитання щодо Міністерства культури: знаю, що колеги зареєстрували проект постанови про звільнення (міністра)", – сказав Качура.

При цьому він також звернув увагу на відсутність комунікації Малюськи з Радою.

"Щодо Міністерства юстиції претензії, мені здається, є у колег, тому що найбільша помилка – це відсутність комунікації з парламентом. Є наразі претензії до результатів роботи, тому що господарство Мін'юсту дуже велике і це не лише в'язниці та камери попереднього ув'язнення, в яких відбувається ремонт, а це набагато більше", – уточнив депутат.

Качура підтвердив, що в Раді обговорюється інформація щодо генпрокурорки Ірини Венедіктової.

"Я чув, що колега це публічно озвучила щодо генерального прокурора. Таке у кулуарах також звучало, і вже пішло це в засоби масової інформації", – сказав Качура.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.