Чого варта честь цієї людини?

18 червня 2021, 15:58
Власник сторінки
0
29

Чого варта честь цієї людини?

Бойовик т.зв. «ДНР», старший оперуповноважений по особливо важливим справам 2 відділення 4 відділу 5 управління (по контрозвідувальному забезпеченню правоохоронної системи, боротьби з корупцією та організованою злочинністю) т.зв «МГБ ДНР майор Ремеслов ВІталій Олександрович, житель Макіївки, який здійснював збройне захоплення території України  (зокрема, адміністративних будівель у м. Макіївка) та приймав участь в бойових діях на стороні т. зв. «ДНР» проти добровольчих батальйонів та військових підрозділів Збройних сил України. За це Ремеслов В.О. отримав численні нагороди т.зв. «ДНР».

Громадянин України, що зрадив Батьківщині і приймає участь у бойових діях проти наших співвітчизників на стороні бойовиків-терористів незаконних збройних формувань так званої "ДНР". Країна повинна знати своїх «героїв».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.