План масового звільнення чернівецьких тролейбусників офіційно визнаний!

28 травня 2021, 13:37
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
0
169

начальник Комунального Підприємства "Чернівецьке тролейбусне управління" Петро Продан нарешті припинив публічно брехати та визнав, що планує істотно скоротити екологобезпечний тролейбусний парк міста


Продан втомився брехати та нарешті офіційно визнав свій план масового скорочення чернівецьких тролейбусників

Протягом останніх місяців новопризначений начальник Комунального Підприємства "Чернівецьке тролейбусне управління" Петро Продан в своїх багаточисельних та вельми розлогих інтерв’ю в чернівецьких ЗМІ відкидав свої плани масового скороченні чернівецьких тролейбусників. Він скрізь заявляв, що начебто йдеться про скорочення "неіснуючих посад" в штатному розписі тролейбусного управління і що ніякого скорочення тролейбусників не буде. І ось нарешті під тиском чернівецької громадськості та незалежних профспілок він вимушений був офіційно визнати те, що він планує істотно скоротити чернівецьких тролейбусників.

У своїй відповіді на колективне звернення трудового колективу він запевняє, що майбутнє масове скорочення буде відбуватися "у відповідності до вимог законодавства". Хоча вже зараз ми фіксуємо цілу купу порушень чинного трудового та профспілкового законодавства.

Всі розуміють, що істотне скорочення комунального екологобезпечного чернівецького тролейбусного парку буде відбуватися за рахунок різкого збільшення наближених до нового керівництва містом приватних "маршруток", що й так вже забруднили та загазували Чернівці вщент.

Всеукраїнська незалежна профспілка "Захист праці" має намір до останньої можливості протистояти хижацьким планам пана Продана та тих осіб в новій міській владі, які стоять за цією провокацією із спробою приватизації КП "Чернівецьке тролейбусне управління" та масовим скороченням чернівецьких тролейбусників.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Черновцы,тролейбус,Чернівці,скорочення,тролейбуси
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.