Бессарабія, Чернігівщина та Сумщина: Сергій Притула – про туристичні плани на 20

19 січня 2021, 15:15
Власник сторінки
Журналіст
0
14
Бессарабія, Чернігівщина та Сумщина: Сергій Притула – про туристичні плани на 20

Ведучий Нового каналу розповів, які українські території планує дослідити цьогоріч

Ведучий Нового каналу Сергій Притула зізнався, що його родина любить відпочивати і в Україні, і за кордоном. Але у 2020 році сімейство провело свої відпустки виключно в межах країни. Таким чином ведучий вирішив підтримати український туристичний та готельно-ресторанний бізнес.

 

– Ми чудово провели час влітку у Генічеську. Там було пречудово. На Арабатку з’їздили. Щоправда, я зробив там фотографію на пляжі і написав, що я на Мальдівах. Там була така пальма покоцана в кадрі, а всі писали: «Тварина, я не можу з’їздити в Карпати, а ти на Мальдівах!» Крім цього ми з сім’єю відвідали Буковину, Закарпаття, Прикарпаття – як з боку Івано-Франківська, так і з боку Львівської області. Обожнюю відпочивати у Карпатах. От зараз між Новим роком і Різдвом я знову був у Волосянці, це поблизу Славського. Так само люблю на Закарпатті їздити в Лумшори, – розповів ведучий.

 

Сергій Притула збирається подорожувати Україною і в 2021 році. За словами новоканальської зірки, він дослідив ще не всі куточки рідної країни.

 

– Є два напрямки, які я хочу відкрити для нашої родини у 2021 році. Один з них – це Бессарабія, а другий – Чернігівська та Сумська області. Ті палаци, які там є, залишаються для мене незвіданими в тій мірі, в якій би хотілося. Колись я дуже сподівався, що ми будемо знімати другий сезон «КабріоЛіта», і я все це побачу й розкрию для українців, але так не сталося. Тому сподіваюся, що цього року там покатаюся. На Бессарабію влітку по вино – сам Бог велів! – поділився Сергій Притула.

 

Чекайте на шоу «Де логіка?» з ведучим Сергієм Притулою вже цього березня на Новому каналі!

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: ведущий,Подорож Україною.,подорожі,Сергей Притула
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.