Будь добрий до українців угорського походження

08 грудня 2020, 11:53
Власник сторінки
0
36

Будь добрий до українців угорського походження

Представниками громадського руху радикального спрямування «Правий Сектор» було опубліковану в соціальних мережах статтю із заголовком «В сети опубликовано видео с угрозами венграм Закарпатья», в якій розповідається, що чоловік в балаклаві та камуфляжному одязі біля прапора Правого сектора, який розміщений на дорожньому знакі населеного пункту Берегово та звернувся з погрозами до закарпатських угорців, зі словами "Ви на українській землі. Ми знаємо кожного. Хто з вас отримав паспорт, або отримує якісь гранти... Запам'ятайте, ми прийдемо до вас, ми всюди. Ми знаємо, де ви працюєте, де ви живете, де навчаються ваші діти. Уважно стежте за своїми думками і за своїми мріями про автономність. Інакше ми прийдемо за вами і вашими дітьми"

Зі слів представників громадського руху радикального спрямування «Правий Сектор» вони не причетні до викладених у мережі погроз Закарпатським угорцям.

Будьте уважні, такі люди, які публікують подібні статті в мережі хочуть дестабілізувати ситуацію в регіоні, не дамо їм це зробити, ми хочемо жити мирно.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.