Референдум за майбутнє

01 грудня 2020, 13:44
Власник сторінки
директор Агентства моделирования ситуаций
0
676
Референдум за майбутнє

Сьогодні в Україні відзначають 29-річницю проведення референдуму про незалежність України

.
1 грудня 1991 року відбувся загальнонаціональний референдум на території тодішньої УРСР ( Українська Радянська Соціалістична Республіка).

Явка склала 84,18%( 31 891742 особи) і за незалежність України проголосувало 90,32%(28 804 071 особи). Це був референдум за незалежність України, у першу чергу від Росії.

Це був референдум за свій шлях розвитку України, незалежний від Москви, з якої за часів існування СРСР керували Україною.

Це був референдум за майбутнє і проти минулого, яке для України, як у складі російської імперії, так і СРСР, було часом виживання і боротьби за свою ідентичність.

Це був референдум, який сказав, що український народ зовсім не є одним народом з російським. А російська агресія показала, що ніякі ми не братні народи.

Це був референдум, який заклав підвалини розбудови незалежної України.

І дуже сумно було спостерігати, як керманичі України втрачали час і не виправдовували сподівання українців, які проголосували за незалежність. А чинна влада взагалі, своєю діяльністю веде до втрати незалежності.

 Але, незважаючи на всі негаразди та шкідливі дії чинної влади, все буде Україна!
Слава Україні!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,независимость,референдум
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.