Зміни до Конституції України, яких хоче РФ!

12 жовтня 2020, 18:14
Власник сторінки
0
43

Зміни до Конституції України, яких хоче РФ, неможливі - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський наголошує, що зміни до Конституції України щодо особливого статусу окремих районів Донецької та Луганської областей, про які говорить Російська Федерація, на сьогодні неможливі, а контроль над кордоном із РФ на Донбасі неправильно передавати Україні після проведення виборів в ОРДЛО.

"Що стосується тих розбіжностей, які є і у мене, і в нашому суспільстві, про те, що підписав пан Порошенко - так, вони є, і всі знають, і пані Меркель, і Путін, я йому неодноразово відкрито говорив: ні, будуть умови, будуть особливі умови, закон про особливий статус - це зміни до Конституції відповідно до децентралізації. Воно все має бути, я з цим згоден, але зміни до Конституції, ті, яких вони хочуть, вони на сьогодні неможливі", - сказав він в інтерв'ю програмі HARDtalk на ВВС.

Зеленський зазначив, що передача кордону українській владі на Донбасі після виборів в ОРДЛО - це неправильно.

"Ми не можемо забезпечити вибори там. Ніхто зі спостерігачів не приїде. Хто приїжджатиме на ту частину і проводитиме там вибори, якщо там є озброєні люди? Всі це розуміють. Але ми йдемо за Мінськом. Так, є таке, що треба, щоб Мінськ був трохи гнучкішим. Ви розумієте, що минув час...", - зазначив він.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.