У Вінниці СБУ затримала директора держпідприємства на пропозиції хабаря

08 жовтня 2020, 18:05
Власник сторінки
0
9

У Вінниці СБУ затримала директора держпідприємства на пропозиції 4,2 мільйона гривень хабара голові ОДА

У результаті спільної операції правоохоронців у Вінниці було затримано керівника одного з державних підприємств на спробі дати хабар голові обласної державної адміністрації.

За даними досудового слідства, діючи в інтересах сторонніх осіб, посадовець намагався «переконати» очільника області змінити цільове призначення бюджетних коштів. Натомість він обіцяв «вдячність» у 4,2 мільйона гривень.

Затримали посадовця відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час передачі першої частини неправомірної вигоди у розмірі 200 тисяч гривень.

Провадження розпочато за ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії.

Викриття посадовця проводилося Головним управлінням по боротьбі з корупцією та оргзлочинністю СБ України спільно зі співробітниками УСБУ у Вінницькій області, детективами НАБУ під процесуальним керівництвом САП.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.