ВIЛЬНИЙ МIКРОФОН

17 вересня 2020, 22:00
Власник сторінки
Глава партии правильного досуга
0
31
ВIЛЬНИЙ МIКРОФОН

Гордон каже: "Я - за зовнiшне управлiння!Нехай усiм керуэ...


 Нехай усiм керуэ посол США!" "Я - проти майданiв! 
Iх було вже два,пiсля третього будуть тi самi й те саме,якшо не гiрше!" 
"Я - проти особистоi участi в виборах! 
Це нiчого не вирiшуэ!
Я точно знаю!
Я вже був депутатом Киiвради!" 
Я майже з ним згоден... 
Ну,майже...
Але чому цей розумник забуваэ,що, якщо ти наважуэшся на всю краiну зайвий раз ляпнути: "як все так погано,а я - бiлий та пухнастий"; "усi пiдораси,а я - д'артаньян"; то,будь ласка,запропонуй своэ ноу-хау собач'i будки будувати... Це я до чого,шановнi друзi? Аби зайвий раз сказати,що я також за "всё хорошее и против всего плохого"? Звичайно ж,нi... Отже,що таке "зовнiшне управлiння"? Оголошення себе 55 штатом США? Вступ до НАТО? Аренда на чотири роки Хiларi Клiнтон? Егеж,Городоне? "Всьо очэнь просто!!!",-як говорить гарячий бiджо. На днях я робив репост iнтерв'ю Олега Соскiна. Вiн наводив блискучий приклад того,як краiна посеред Эвропи спромоглась зовнiшнього управлiння. 
 Причому нiкого особливо не питаючи та не звiтуючи перед iншими великими братами. Мова,звiсно,звiсно про Чорногорiю,яка взяла да й перейшла на ЭВРОвалюту.
Явочним порядком
  Що то дало краiнi,в котрiй нещодавно москалi намагались зробити путч? 1) Нема емicii,себто,-й iнфляцii (друкарний станок знищено); 2) Нема фiнансовоi бюрократii,як й нацбанку; 3) Немаэ рефiнансування банкiв,бо ж немаэ сенсу красти того,чого нема; 4) Себто немаэ сенсу тримати банкiвську ставку бiльш,як 5 %,-витоку грошей в офшори майже нема,iнфляцii -нема,емiсii- нема; 5) Э маленька банкiвська ставка - а значить краiна почала брати дешевi кредити.Пiшли в рост iпотека та бiзнес. Вот така хуйня,малята... 
P.S. 
 Хтось iз друзiв,до речi,обiцявся мiкрохвона та потужнi динамiки...Та щось переплутали,вислали новою поштою ящик печенькiв та бочку варэння,-шуткую,звiсно,шуткую... 
P.P.S. 
 Але,як-то кажуть,в кожнiй шутцi э лише доля шутки"...Егеж?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.