"Права Справа" оприлюднила поіменний список терористів, які катували українських

08 вересня 2020, 12:25
Власник сторінки
0
14

Наразі встановлено 25 осіб, які були причетними до жорстокого поводження, катування і побиття військовополонених та цивільного населення.

Аналітичний відділ ГІ "Права Справа" на основі свідчень та оперативної інформації безпосередньо з місця подій  ідентифікував  та встановив персональні дані терористів, які особисто піддавали жорстоким знущанням захоплених українських військових та патріотів з числа цивільних осіб. 

1. Станіслав Ігорович Дробишев. 

Командир загону бойовиків "ЛНР". Псевдо: "Югослав".  

Його "підлеглі" відповідали за проведення т.зв. "контррозвідувальних операцій", викрадення бізнесменів і проукраїнські налаштованих патріотів на теренах Луганщини. 

Дата народження: 01.09. 1987 

Рідне місто: Луганськ 

Адреса проживання: Луганська обл., м. Олександрівськ, вул. Центральна 56. 

Інша можлива адреса проживання: Луганська обл., М.Луганськ, вул. Нахімова, 152 

Телефон: +380990509065 

Освіта: сш №53 м. Луганськ. 

Код ДРФО: 3202015735. 

Сторінки в соціальних мережах:  

Наразі встановлено 25 осіб, які були причетними до жорстокого поводження, катування і побиття військовополонених та цивільного населення.  

Аналітичним відділом ГІ  "Права Справа" проводяться оперативні заходи з нейтралізації  активних учасників банд формувань, які особисто піддавали жорстоким знущанням захоплених українських військових та патріотів з числа цивільних осіб. 

Крім того відповідні матеріали будуть передані в міжнародні судові інстанції.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.