Московська воша чи все таки українська гнида?

01 вересня 2020, 18:38
Власник сторінки
1
1032

Шановні читачі, до Вашої уваги пропонується черговий представник російської п’ятої колони в Україні.

Не відомо мені, що в нього за каша в голові, але приправлена вона дуже міцним соусом російської пропаганди, з підливою у вигляді значних сум російських рублів, можливо і в ненависному американському еквіваленті. Гліб Ляшенко, або точніше Глєб Ляшенко.

Яскраве посилання на сторінку в Фейсбук https://www.facebook.com/GlebUkraine, чи не так?

Але на цьому і все. Далі йде яскрава та брехлива персона, яка по факту, є просто одним із дріб’язкових елементів російської пропагандистської системи. Трішки біографії: сам з АР Крим, який все життя був на побігеньках в проросійських ЗМІ цього ж самого АР Криму, та до 2018 року був звичайним, не зовсім успішним копірайтером. Має освіту журналіста, оскільки закінчив ТНУ ім. В.І. Вернадського. Але як журналіст, не реалізувався… напевне, тому що не зовсім розуміє, що таке Україна, і що саме відбувається в нашій державі!

Зате, Глєб дуже добре розуміє, що гроші йому платять саме з Росії, різними каналами, і з 2018 року Глєб починає «рости». Спочатку він виступає на російських окупаційних т.зв. «телеканалах» типу “NewsFront”, «ПолитНавигатор». До речі, заборонених в Україні. Хвалить колишніх регіоналів, Медведчука взагалі готовий розцілувати, будь-куди і в будь-що. Виступає проти української мови, прикриваючись захистом російської, яка на його думку, надзвичайно притискається «проклятою хунтою».

Але в один момент Глєб з’являється на фсб-ному пропагандистському ресурсі KlymenkoTime, де навіть отримує свій особистий відеоблог під назвою «Глєба и зрелищ». І ось тут є один момент, на який хотілось би звернути увагу…!!!

22 липня 2019 року Глєбушка збирається на покинуту ним «малую родіну», а саме в окуповану росією АР Крим. І по факту таки туди їде, де проводить близько тижня! Але жити він там не хоче чомусь, хоча і руський мір там, і руський язик, і бандерівців немає, але Глєбушка повертається в Київ.

 І вже в грудні 2019 року наш «талановитий» журналіст веде свій власний блог на ватному ресурсі «KlymenkoTime». Зі всіма атрибутами російської «медіаш..хи». Тут вам і «всі біди від Майдану», «Расея хороша», «руський язік прітєсняют» ну і т.д. і тому подібне.

Єдине чого немає в публікаціях та відеоблогах Ляшенко Глєба, так це пояснень стосовно наступних питань: хто такі «зелені чоловічки» і як він розцінює дії уряду РФ та власного кумира ВВ, який сам визнав, що «зелені чоловічки» це були російські кадрові військові?

Також не знайдете в його діяльності і відповідей на питання на кшталт: хто фінансує та постачає зброю сєпарам на Донбасі? Глєбушка на такі питання відповідей не надає. Бо знає, що якщо визнати факт агресії РФ відносно України, то вся його журналістська діяльність стає дещо дибілкуВАТОЮ. Бо тоді вийде, що хоч нас Расєя і тероризує, все рівно потрібно з нею дружити.

Або якщо навести приклад, то якби хтось прийшов до  Глєбушки і дав декілька раз по його «хлєбалу», то виходячи з логіки Глєба, він повинен був би відразу повідомити кривдника, що він підтримує його, не зважаючи на всі агресивні дії.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Крим,информационная война,пятая колона
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.