Держспецзв'язку: Всі зусилля сьогодні спрямовані на фінансову стабільність

01 вересня 2020, 17:20
Власник сторінки
0
11

Держспецзв'язку: Всі зусилля сьогодні спрямовані на фінансову стабільність Концерну РРТ та тісну співпрацю з операторами зв'язку

Вчора в деяких ЗМІ було поширено заяву директора Концерну РРТ, якого відсторонено від виконання обов'язків, про те, що Концерн ініціював процедуру банкрутства українського CDMA-оператора - ТОВ «Інтернаціональні телекомунікації» («Інтертелеком»), щоб запобігти розпродажу ліквідного майна компанії.

Держспецзв’язку, до сфери управління якого входить Концерн РРТ, заявляє, що така процедура не була погоджена керівником Концерну РРТ, відстороненого від виконання обов'язків, з керівництвом Держспецзв’язку.

Водночас, вчора за ініціативи  представників Інтертелекому відбулася зустріч керівництва Держспецзв’язку, виконуючого обов'язки генерального директора Концерну РРТ з представниками компанії Інтертелеком. 

Під час зустрічі представники Інтертелекому запропонували шлях виходу з ситуації, заявивши, що CDMA-оператор готовий погашати заборгованість, яка складає близько 30 мільйонів гривень, відповідно до встановленого графіка. Сторони дійшли згоди про те, що як тільки буде погашено першу частину боргу компанії Інтертелеком перед Концерном РРТ, ситуацію буде врегульовано без судового розгляду в договірному порядку.

Держспецзв’язку заявляє, що всі зусилля сьогодні спрямовані на фінансове благополуччя Концерну та взаємодію з оператором зв’язку.

Також просимо представників ЗМІ користуватись перевіреною інформацією та для з’ясування питань діяльності підприємств і організацій, що перебувають в сфері управління Держспецзв’язку, звертатися до прес-служби Держспецзв’язку.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.