На яких умовах хасиди можуть приїхати до Умані

31 серпня 2020, 18:04
Власник сторінки
0
13

На яких умовах хасиди можуть приїхати до Умані

Попри заборону, до Умані приїхали близько 2 тис. хасидів (фото)

Стало відомо, на яких умовах хасиди можуть приїхати до Умані.

Головний рабин України Моше Реувен Асман провів зустріч з мером Умані Олександром Цербе, метою якої було рішення проблеми забезпечення безпеки в умовах пандемії COVID-19 для уманчан і хасидів, які з'їхалися в місто для зустрічі єврейського нового року.

« Ми прийшли до всебічного розуміння і зробили спільне звернення до ЗМІ про те, що мер закликає дотримуватися законів України і превентивні заходи, пов'язані з коронавируса. Тобто всі прибулі хасиди повинні зробити ПЛР-тест, щоб в разі негативного результату мати можливість безпечно відзначати свята », -  повідомив  Моше Реувен Асман на своїй сторінці в Facebook.

Головний рабин України пообіцяв зробити все можливе для забезпечення проходження хасидами ПЛР-тестів і роз'яснення їм вимог МОЗ України.

Після закінчення зустрічі Моше Реувен Асман в черговий раз передав спеціальний захисний одяг для лікарень Умані.

Також, Головний рабин України висловив особливу подяку Дмитру Барабашу і Уріель Штерна.

Що тут скажеш… Людина з людиною завжди може домовитися… і мирним шляхом вирішити всі непорозуміння, не доводячи ситуацію до крайності…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.