Напередодні виборів окремі кандидати за винагороду готові на все

05 серпня 2020, 11:41
Власник сторінки
політолог, експерт, блогер
0
75
Напередодні виборів окремі кандидати за винагороду готові на все

Задумайтеся, чи вартує це хоча б одного життя українського воїна? ...

Якби парадоксально не звучало, проте, у той час, коли українські захисники захищають на Сході територіальну цілісність Нашої держави, інші готові за матеріальну допомогу поширювати ідеї т.зв. «Русского мира».

Прикладом такого зневажливого ставлення до українців є сприяння окремими посадовими особами Золочівської міської ради у спорудженні в місті храму УПЦ МП.

Так, у м. Золочів по вул. Труша, 9, попри невдоволення місцевого населення, споруджено паркан та облаштовано  майданчик для будівництва  храму. Водночас, Місцеві мешканці виступили проти будівництва храму УПЦ МП та блокували проведення будь-яких будівельних робіт через антиукраїнську позицію вказаної релігійної громади до подій на сході України.

У свою чергу керівництво  УПЦ МП, реагуючи на події у м. Золочів оприлюднено заяву у якій скаржаться на порушення прав на свободу віросповідання і розпалювання релігійної ворожнечі та звернулись до правоохоронних органів з вимог захисту своїх вірян.     

Водночас, окремі посадові особи Золочівської міської ради, за окрему матеріальну винагорода, сприяють будівництву культової споруди УПЦ (МП) у м. Золочів, що суперечить інтересам місцевих мешканців, оскільки представники УПЦ МП неодноразово висловлювали погляди відносно порушення територіальної цілісності України та підтримували незаконні збройні формування ЛНР / ДНР у час війни на Донбасі.

Замість того, аби об'єднати усі сили на боротьбу із країною агресором, окремі представники політикуму напередодні місцевих виборів, готові душу диявола продати задля отримання копійчаних коштів на передвиборчу агітацію. Задумайтеся, чи вартує це хоча б одного життя українського воїна? ...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,УПЦ МП,Львівська область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.