Для чого в ТКГ призначили нового представника

31 липня 2020, 17:23
Власник сторінки
директор Агентства моделирования ситуаций
0
1819
Для чого в ТКГ призначили нового представника

Кравчука таки призначили для того, щоб він капітуляцію пояснював компромісами і іншими словами


Новопризначений представник України у ТКГ Леонід Кравчук вже на другий день заявив про компроміс.
Насправді це не компроміс, а здача національних інтересів України.

Який компроміс може бути з агресором? Який компроміс може бути з місцевими колаборантами?  Як узагалі мона говорити про компроміси, якщо це стосується державного суверенітите і територіальної цілісності України.

Отже, Кравчука таки призначили для того, щоб він капітуляцію пояснював компромісами і іншими словами. Був ж головним ідеологом у КПУ (комуністична партія України) за часів СРСР. Називати чорне білим і навпаки дійсно має великий досвід.

Хочу нагадати, що Кравчук був противником народних протестів під час Помаранчевої революції у 2004 році та Революції Гідності у 2013-2014 роках.

 Що можна чекати від такого представника? І кого Кравчук представляю у ТКГ? 
Перші його заяви, схвалення Кремлем його призначення і зразу ж поява на російському телеканалі у програмі пропагандистки і ненависниці України Скобєєвої, вже засвідчили, що Кравчука насправді байдужа Україна і її національні інтереси, бо він ще на посаді президента за два роки здав Росії все, що можна було і фактично є також відповідальним за військову російську агресію проти України.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина-Россия,Леонид Кравчук,переговоры в Минске,АТО на востоке Украины
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.