«герой» який постійно буде зраджувати

29 липня 2020, 14:53
Власник сторінки
0
113

«герой» який постійно буде зраджувати

Військовослужбовець 1-ого окремого танкового батальйона «Сомалі» (в/ч 08809), приймав активну участь в бойових діях за Троїцьке, Шахтарськ  та Іловайськ на стороні т.зв. терористичного угрупування «ДНР» проти добровольчих батальйонів та військових підрозділів Збройних сил України, за «мужність, хоробрість і зразкове виконання  завдань командування збройних сил Донецької Народної Республіки в боях з армією противника» було нагороджено «Георгіївським Хрестом Донецькой Народной Республіки» (№742 від 13.06.2016).

Громадянин України, Асін Євген Андрійович, 04 лютого 1993 року народження, народився в м. Донецьк Донецької області зрадив Батьківщину і приймав участь у бойових діях проти наших співвітчизників на стороні бойовиків-терористів незаконних збройних формувань так званої «ДНР».

Країна повинна знати своїх «героїв».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.