Військовий злочинець

17 липня 2020, 20:01
Власник сторінки
0
10386

Військовий злочинець

В інтернет-мережі підконтрольних ОРДЛО ЗМІ ми можемо бачити фігуру «генерал-майора» та керівника Донецького вищого загальновійськового командного училища Тіхонова Михайла Геннадійовича.

         Дана особа очолила ряди бойовиків з самого початку бойових дій на Донбасі в мабуть найвідомішому і найкривавішому підрозділі НЗФ 5-й окремій мотострілковій Донецькій бригаді «Оплот» (в/ч 08805).

         Маючи військову освіту вказаний бойовик на протязі своєї служби на посаді дозволяв собі віддавати накази які навіть у своїх підлеглих викликали страх. Тіхонов нехтував будь якими законами ведення війни. Саме йому приписують обстріли густонаселених мирних кварталів і обстріли своїх же позицій та мирних поселень на тимчасово окупованій території. Все заради однієї мети – привити народу ненависть до України та її Збройних сил та ще більше погрузнути в хаосі війни та ненависті. Нелюдська та жорстока поведінка Тіхонова насторожила навіть окупантів, які не відзначались своєю гуманністю.

Тіхонова М.В. за загадкових обставин зняли з посади командира бригади і призначили на посаду керівника військового училища.    

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.