Сосонний Олексій – Садист полководець

01 липня 2020, 22:01
Власник сторінки
0
804

Сосонний Олексій – Садист полководець

Обговорюючи ситуацію на тимчасово окупованих територія, зокрема представниках політичної та військової «еліти» ми неодноразово зустрічаємо кадрів які у нормальній правовій демократичній державі були приречені на фіаско та безславне існування. Ситуація на сході нашої держави починаючи з 2014 року дала таким особам «реалізувати себе» в політиці та військовій сфері. В ОРДЛО почали з’являтись воєначальники та політики про яких до 2014 ніхто не знав або знали лише в середовищі правоохоронних органів та психіатричних медичних закладах Донецької та Луганської областей.

         Сьогодні мова піде про таку відому фігуру як Сосонний Олександр з позивним «Вікінг» командир 1 Семенівського мотострілкового батальйону 1 окремої Слов’янської мотострілкової бригади, активний учасник так званого «Народного ополчення» , член Союзу Добровольців Донбасу. Дана особа встигла відзначитись ще за часів служби в рядах морської піхоти ЗСУ в якій проходив службу з 2007 по 2012 роки. Під час нашого спілкування з військовослужбовцями, які разом з ним проходили службу вони заявили, що Сосонний О.П. отримував особливе задоволення від того, що когось принижував та фізично та морально знущався. Мова йде як про неуставні відносини у відношенні солдатів строковиків так і до колег військовослужбовців. В кінці кінців Сосонний О.П. залишив службу в армії та повернувся в Горлівку де постійного місця роботи не мав. 2014 рік на Донбасі дав особі Сосонного О.П. можливість вийти з тіні. Він вступає в ополчення де зразу відзначається проведенням каральних акцій проти неугодних, а також масових мародерствах у супроводі катувань та вбивств осіб які не розділяли ідею сепаратистів на території м. Слов’янськ Донецької області. Тут хворобливі прояви садизму Сосонного проявились в повному обсязі, як на місцевих жителях, підприємцях так і на військовополонених та навіть власних підлеглих. Витівки які він вважав смішними неодноразово знімались на відео, частина попала в мережу Інтернет, зокрема де він витанцьовує лезгінку на фоні полонених українських військових, або де він радісно позує на фоні залпів «градів».

         Висловлюємо свої надії що населення яке проживає на території ОРДЛО побачить, яка насправді «еліта» що ними керує, а виновники трагедії під назвою (Л-ДНР) понесуть заслужене покарання. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.