СБУ підозрює в корупції приватну землевпорядницю з Київщини

01 липня 2020, 18:34
Власник сторінки
0
14

СБУ підозрює в корупції приватну землевпорядницю з Київщини

Викритій Службою безпеки України на хабарі у $30 тисяч приватній землевпорядниці з Борисполя повідомлено про підозру. Гроші зловмисниця планувала нібито розділити із посадовцями Держгеокадастру.

За даними досудового слідства, за винагороду жінка обіцяла місцевому мешканцю посприяти у безперешкодному затвердженні проектів землеустрою та одержанні кадастрових номерів для двох земельних ділянок, призначених під приватну забудову. Аби виглядати більш переконливо землевпорядниця хизувалася зв`язками у Держгеокадастрі.

Напередодні правоохоронці затримали зловмисницю відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України у робочому кабінеті після отримання всієї суми неправомірної вигоди.

Правопорушниці інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України.

Перевіряється можлива причетність посадовців ГУ Держгеокадастру Київщини до корупційної схеми.

Заходи із протидії корупції проводилися спільно з військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України та слідчими Нацполіції. 1 / 2

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.