"Урожай" підхопив яскраву естафету!!!

29 травня 2020, 17:09
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
0
68

прийшов час діяти - рішуче та відповідально!!!! свобода або смерть!!!!

Щойно надішла до нас приємна звістка з Одеси. 28 травня 2020 року була зареєстрована Профспілкова Організація “Захист праці” у Державному багатопрофільному підприємстві “Урожай” (ідентифікаційний код юридичної особи – 43636900).

Працівники агропромислового комплексу України почали приєднуватися до незалежного профспілкового руху України і це лунає для нас дуже обнадійливо. Керівником нашої молодої профспілкової організації одноголосно був обраний менеджер з адміністративної діяльності підприємства Роман Рафаілович
Семьонов – визнаний ватажок трудового колективу.

Щиро бажаємо нашим профспілковим побратимам успішної профспілкової роботи, бойового задору та натхнення. Попереду багато випробувань та змагань, але ж впевнені, що “Захист праці” у Державному багатопрофільному підприємстві “Урожай” все здолає!

Центральний Комітет ВНПС “Захист праці”
28.05.2020 р.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Одесса,урожай,профсоюзы,Одеса,профспілки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.