Міністр Степанов назвав акцію протесту під Кабміном “великою небезпекою”

30 квітня 2020, 21:27
Власник сторінки
0
3

Міністр Степанов назвав акцію протесту під Кабміном “великою небезпекою”

На думку міністра охорони здоров’я Максима Степанова, протестувальники, які виходять на мітинги під Кабінетом Міністрів України проти карантину, піддають своє здоров’я ризику. Про це під час брифінгу 29 квітня заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

“Сьогоднішня акція протесту під стінами Кабміну — є великою небезпекою не лише для всіх її учасників, а й для членів їх сімей. Якщо серед протестувальників була хоча б одна хвора на коронавірус людинва, то ризик захворіти є у всіх без винятку людей, які були поряд”, — сказав він. Максим Степанов закликав українців дотримуватися правил карантину та традиційно — залишатися вдома. Він нагадав, що чим більше суспільство буде дотримуватися обмежувальних заходів, тим швидше буде змога повернутися до нормального життя.

“Ніхто не буде тримати обмежувальні заходи на тому рівні, на якому вони зараз є, якщо не буде для цього підстав”, — додав міністр.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.