Луганщина "тримає удар" чи місцева ОДА приховує реальні показники захворюваності

30 квітня 2020, 19:12
Власник сторінки
0
16
Луганщина  тримає удар  чи місцева ОДА приховує реальні показники захворюваності

Таким чином, на мою думку, офіційні дані, які озвучують представники Луганської обласної державної адміністрації щодо низького рівня показників захворюваності на COVID-19 не відповідають реальному стану речей. Президент України Зеленський і керівництво партії "Слуга Народу" мають дати оцінку заявам очільника Луганської ОДА Гайдая і нардепа від фракції СН Олексія Кузнєцова, і взяти під особистий контроль ситуацію із показниками захворюваності на COVID-19 в Луганській області. Крім того, керівництву країни необхідно терміново вжити додаткових заходів із забезпеченям Луганської області медичними ресурсами для боротьби з COVID-19.

29 квітня президент України Володимир Зеленський провів нараду з питань запобігання поширенню COVID-19. Напередодні травневих свят Глава держави закликав МОЗ не зменшувати кількість тестувань у вихідні та святкові дні.

Наразі серед лідерів за захворюваністю на COVID-19 залишаються Чернівецька, Тернопільська області та місто Київ. Натомість, за інформацією МОЗ, в Луганській області поки немає жодного летального випадку від коронавірусу. В цілому в Луганській області всього 33 підтверджених випадки коронавирусної інфекції. 17 осіб проходять лікування амбулаторно, 13 – госпіталізовано, троє – одужали.

Тим часом, очільник Луганської ОДА Сергій Гайдай і нардеп від фракції СН Олексій Кузнєцов 

Луганщина забезпечена медичними ресурсами на 0, 5455 днів. Менше ніж на добу. Тоді як Донецька область, у якої ситуація з коронавірусом гірша ніж у Луганській, забезпечена медичними ресурсами на 8,54 днів.

Таким чином, на мою думку, офіційні дані, які озвучують представники Луганської обласної державної адміністрації щодо низького рівня показників захворюваності на COVID-19 не відповідають реальному стану речей. Президент України Зеленський і керівництво партії "Слуга Народу" мають дати оцінку заявам очільника Луганської ОДА Гайдая і нардепа від фракції СН Олексія Кузнєцова, і взяти під особистий контроль ситуацію із показниками захворюваності на COVID-19 в Луганській області. Крім того, керівництву країни необхідно терміново вжити додаткових заходів із забезпеченям Луганської області медичними ресурсами для боротьби з COVID-19.

І на останок хотів би нагадати керівництву Луганської ОДА, що розповсюдження фейків в умовах пандемії несе не меншу загрозу, ніж сама інфекція.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.