СБУ викрила схрон з арсеналом зброї та боєприпасів в районі проведення ООС

25 квітня 2020, 13:12
Власник сторінки
0
10

СБУ викрила схрон з арсеналом зброї та боєприпасів в районі проведення ООС

СБУ викрила схрон з арсеналом зброї та боєприпасів в районі проведення ООС

Служба безпеки України виявила приховане місце незаконного зберігання великого арсеналу бойових засобів ураження у районі проведення операції Об’єднаних сил.

Із схрону, облаштованого на території колишнього дитячого табору неподалік селища Ольгінка, правоохоронці вилучили 12 протипіхотних та протитанкових мін, 11 великокаліберних снарядів, 28 мін калібру 82 мм, 33 гранатомети РПГ і 38 гранат РГД-5 та Ф-1. Також виявлено 2 автомати Калашникова та снайперську гвинтівку СВД, понад 400 боєприпасів до ручного протитанкового та підствольного гранатометів і понад 14 тисяч патронів різного калібру.

     

Вилучені засоби ураження зберігалися у покинутих будівлях табору.

За оперативною інформацією, схрон облаштували четверо мешканців району, які планували вивезти зброю і боєприпаси з району проведення операції Об’єднаних сил.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення, а також розшуку і притягнення до відповідальності осіб, причетних до протиправної діяльності.

Заходи проводились спільно з Національною поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області.

- See more at: https://ssu.gov.ua/ua/news/1/category/2/view/7494?fbclid=IwAR3w0J-Q2YgodTSDOT9dR65mIrQVvHP22n4Ft3L5XF1ug4yacw9i4DVsXnM#.S9k9oCe0.dpbs
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.