На Львівщині СБУ виявила схованку з військовими засобами ураження

25 квітня 2020, 13:07
Власник сторінки
0
9

На Львівщині СБУ виявила схованку з військовими засобами ураження

На Львівщині СБУ виявила схованку з військовими засобами ураження

У селі Явора на Львівщині Служба безпеки України виявила арсенал зброї, боєприпасів та вибухівки.

Зі схрону, облаштованого на ділянці колишньої виробничої бази, правоохоронці вилучили 400-грамову тротилову шашку, гранатомет РПГ-26, шість гранат РГД-5, одну Ф-1 та п’ять запалів УЗРГМ. Зброя і боєприпаси були замотані у старі покривала та заховані між цегляними перекриттями.

     

У межах кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для встановлення джерел походження засобів ураження та осіб, причетних до облаштування схрону.

     

Заходи з протидії незаконному обігу зброї проводились спільно з Національною поліцією під процесуальним керівництвом Самбірської місцевої прокуратури.

- See more at: https://ssu.gov.ua/ua/news/1/category/2/view/7493?fbclid=IwAR2XGa3SlXQG-fPtcY3uLIQ5ZTQ_ID9C_ucbVy6i7w9sVgfOsEfG1cTKhAc#.KJHZOcNr.dpbs
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.