Корупційні схеми на будівництві підстанції "Кремінська" залишаються без розслід

21 квітня 2020, 15:31
Власник сторінки
0
22
 Корупційні схеми на будівництві підстанції  Кремінська  залишаються без розслід

Варто зазначити, що за часів експрезидента Порошенка всі звернення в правоохоронні органи щодо розслідування фактів можливих корупційних схем при будівництві ПС 500 кВ "Кремінська" залишилися без відповіді.

У Луганській області завершено будівництво заходів лінії електропередачі "Донбаська-Донська" на нову підстанцію в Кремінній. Про це повідомляє прес-служба "Укренерго". 

Крім того, у березні поточного року "Укренерго" почав індивідуальні випробування обладнання на новій підстанції 550/220 кВ "Кремінська" в Луганській області.  Наразі на підстанції тривають роботи з налагодження систем зв’язку, протипожежного захисту, комплексної системи безпеки, вентиляції та кондиціонування. За , що вартість будівництва ПС буде становити 1,3 млрд. гривень, при затвердженому Кабміном граничному кошторисі 1,7 млрд гривень. 

Таким чином, буквально за тиждень реалізація проекту будівництва підстанції із 2 мільярдів гривень знизилася в рази і становитиме 1,3 млрд. гривень. Нагадаю, починали з 10–12 мільйонів доларів й успішних перемовин із власниками великих промислових підприємств щодо співфінансування цього будівництва. 

Варто зазначити, що за часів експрезидента Порошенка всі звернення в правоохоронні органи щодо розслідування фактів можливих корупційних схем при будівництві ПС 500 кВ "Кремінська" залишилися без відповіді.  

Звертаюся до президента України Володимира Зеленського з проханням взяти під свій контроль питання виділення бюджетних коштів на будівництво підстанції (ПС) 500/220 кВ "Кремінська" (Кремінна, Луганської обл.) 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.