Ми дбаємо про безпеку країни!

02 квітня 2020, 14:36
Власник сторінки
журналіст
0
13

Для багатьох людей карантин - випробування. Для економіки країни - виклик. Але всі разом ми це подолаємо.

Домашня самоізоляція - найкращий спосіб вберегти себе та рідних від вірусу. Тож просимо дотримуватися вас вимушених обмежень. Вони тимчасові. Вдома ваше здоров‘я в безпеці! Проте співробітники СБУ продовжують працювати. За час карантину ми зупинили спроби вивезення критичних для громадян та медиків обладнання, ліків та спецодягу: 
🔹зупинили експорт 80 тисяч респіраторів ➡ bit.ly/3bIRWwV 
🔹не допустили продаж за кордон 40 тисяч медичних халатів ➡ bit.ly/2UQmJBe 🔹вилучили контрафактні ліки і тести для коронавірусу ➡ bit.ly/2JwEpwg 
🔹зупинили виробництво неякісних дезінфікуючих засобів ➡ bit.ly/2WXPw9o  

Під час епідемій активізується дезінформаційна діяльність. Тому інформаційна безпека нами посилена також. Протягом карантину ми: 
🔹 заблокували близько тисячі фейкових спільнот, викрили 81 дезінформатора про коронавірус ➡ bit.ly/3dN7B07

 Пандемія жодним чином не змінила наші основні завдання. Національна безпека – це пріоритет. Ми продовжуємо працювати далі. Аби ви могли залишатися вдома і дбати про своє здоров’я.

 Бережіть себе та своїх близьких!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.