ПРИВІТАННЯ З НАГОДИ ДНЯ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

25 березня 2020, 20:55
Власник сторінки
0
5

Шановні українці! Шановні колеги! Сьогодні ми відзначаємо 28-му річницю створення Служби безпеки України!

Шановні українці! Шановні колеги! Сьогодні ми відзначаємо 28-му річницю створення Служби безпеки України! 
І я щиро вітаю кожного співробітника СБУ з нашим професійним святом. 
Чудово знаю, що для вас Служба – не просто робота, а покликання, що проходить крізь все ваше життя. Це місія, яку ви з честю виконуєте. І саме завдяки вам СБУ гідно зустрічає свій день народження. 
Наше завдання – гарантувати безпеку українців за будь-яку ціну. А іноді вона дуже висока – минулий рік поповнив список Героїв, які поклали своє життя на сході України. Пам’ятаємо кожного з них… Кожного з наших колег, хто ціною власної долі забезпечує мир і спокій у нашій країні. 
За цей рік ми набули нового досвіду і стали ще сильнішими. 
Сьогодні Служба, як і вся країна, протидіє новому виклику світового масштабу – епідемії коронавірусу. Швидко, чітко та злагоджено, у співпраці з усіма органами державної влади. 
Боротьба з агресором у гібридній війні, контррозвідка і кібербезпека, захист національної державності та об’єктів критичної інфраструктури, робота слідчих органів – у кожному з цих напрямів ми маємо результати. І, я впевнений, що відданість, принциповість і компетентність СБУ дозволить досягти нашої головної мети – аби кожен українець міг почувати себе в безпеці. 
Ми продовжуємо свою справу: щодня захищаємо Україну і наших громадян, готуємося до змін та розпочали системну реформу відомства, щоб бути ще сильнішими. Робимо все, аби довіра громадян до української спецслужби зростала. 
Тож вітаю співробітників і ветеранів Служби безпеки України зі святом! 
Бажаю вам сил, наснаги, успіхів і вагомих досягнень на службі. 
Миру, здоров’я та добробуту вам і вашим родинам! 
З повагою Голова Служби безпеки України Іван Баканов 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.