Національний музей історії України. Обережно! Провокація проти «Захисту праці»!

19 листопада 2019, 21:15
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
2
76

маємо звернутися до правоохоронних органів...


Інформуємо Вас, що 15 листопада 2019 року в соціальних мережах був розповсюджений певний документ, який містить звернення від низки профспілок НМІУ до високопосадовців України на захист щойно відстороненої від керування музеєм одіозної директорки Тетяни Сосновської. Звісно, що наша незалежна профспілка «Захист праці» ніколи не підтримувала та не підтримує той антиправовий та антилюдяний режим, що створила в музеї пані Сосновська та завжди стояла і стоїть на боці трудового колективу у справі надійного захисту його трудових прав.

Яким же було наше здивування, коли в цьому документі, крім підписів керівників низки підконтрольних директору Сосновській профспілок музею, виявився й підпис від «Голови первинної профспілкової організації «Захист праці» в НМІУ С. Блаженко».

Центральний Комітет ВНПС «Захист праці» зі усією відповідальністю має заявити наступне:

1. Ніякого «С. Блаженко» на обліку в нашій первинній профспілковій організації НМІУ нема і ця людина Центральному Комітету ВНПС «Захист праці» абсолютно невідома. Ніяких повноважень представляти нашу профспілку ніколи ніхто йому не передавав і не міг передавати.

2. ЦК ВНПС «Захист праці» негайно звернеться до правоохоронних органів України з метою перевірити дії цієї особи «С. Блаженко» на предмет наявності в них ознак кримінального злочину.

3. Згідно Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань керівником нашої профспілкової первинки в НМІУ є ЗРАЗЮК ЗІНАЇДА ОЛЕКСІЇВНА, завідувач відділу нумізматики музею, щира та принципова профспілкова активістка, яка ніколи не зраджувала інтересам трудового колективу музею та проти якої регулярно робилися провокації з метою знищення нашої профспілки в НМІУ.

4. Ми впевнені, що поточна перевірка діяльності відстороненої від керування славетним музеєм пані Сосновської буде об’єктивною та чесною, будуть виявлені та задокументовані усі факти порушень законодавства України та нарешті наступить омріяна працівниками НМІУ справедлива відповідальність для усіх винних у тій скрутній ситуації, що сталася.

ЦК ВНПС «Захист праці»

18.11.2019

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: музей,профспілки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.