Владислав Одинець про нову Іванковичівську амбулаторію.

07 червня 2019, 22:32
Власник сторінки
Голова Васильківської районної державної адміністрації.
0
21
Владислав Одинець про нову Іванковичівську амбулаторію.

В рамках програми Доступна Медицина, відкрили Іванковичівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини.

Медичні працівники сьогодні в нових, сучасних умовах прийняли ПЕРШОГО ПАЦІЄНТА якому ВПЕРШЕ НА ВАСИЛЬКІВЩИНІ за допомогою послуги телемедичного дистанційного консультування надали медичну допомогу!!!
Під час урочистого відкриття закладу голова  вручив ключи від службових автомобілів, які придбанно в рамках програми Президента України "ДОСТУПНА МЕДИЦИНА" завідуючому Іванковичівської амбулаторії!!!
Ще в грудні 2018 року на місці амбулаторії знаходився – пустир. Нову амбулаторію звели за 3 місяці.
В Іванковичівській амбулаторії моно - практики, загальною площею 224,3 м.кв., розрахованій на 9 працівників є кабінет сімейного лікаря, палата денного стаціонару маніпуляційна, просторий хол, лабораторне обладнання для первинних аналізів, куточок для малюків.
Заклад повністю укомплектовано необхідним медичним обладнанням і меблями. 
Прилегла територія медичного закладу облаштована стоянкою для автомобілів, велопарковкою та оздоблена зеленими насадженнями.
Також в рамках реалізації програми Президента України “Доступна медицина" в перспективі планується службове житло для медичних працівників Іванковичівської амбулаторії.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: владислав одинець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.