Апаратна нарада

04 червня 2019, 09:50
Власник сторінки
Голова Васильківської районної державної адміністрації.
0
17
Апаратна нарада

3 червня 2019 року, в залі Васильківська районна державна адміністрація відбулась щотижнева апаратна нарада за участі керівників структурних підрозділів Васильківської РДА

3 червня 2019 року, в залі  відбулась щотижнева апаратна нарада за участі керівників структурних підрозділів Васильківської РДА та голів селищних і сільських рад.
Розглянуто основні робочі питання:
- Оздоровлення статусних дітей в літній період. Районною радою було збільшено фінансування, що дає можливість оздоровити 135 дітей.
- Доповідь керівника сектору з питань цивільного захисту та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, після виїзду на територію ПАТ «Птахофабрика «Україна», про стан полів фільтрації. Продовжуємо вивчення ситуації, щодо результатів досліджень відбору проб води із водойм, повітря що знаходяться в санітарно захисній зоні підприємства на показники безпеки. Чекаємо відповідей на офіційні звернення від уповноважених на контроль підприємства установ.
- Виконання бюджетного плану за травень 2019
- Підготовка до проведення фестивалю Етнофесту. 
- Початок літнього періоду відпочинку на водоймах Васильківського району 
Також було розглянуто інші важливі для Васильківського району питання.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: владислав одинець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.