Владислав Одинець про дитячий садок в с. Іванковичі

30 травня 2019, 15:57
Власник сторінки
Голова Васильківської районної державної адміністрації.
0
33
Владислав Одинець про дитячий садок в с. Іванковичі

1 вересня 2016 року в с. Іванковичи було відкрито дитячий садочок

1 вересня 2016 року в с. Іванковичи було відкрито дитячий садочок , дві дошкільні групи на 40 дітей, в приміщенні ЗОШ. Подивився як дітям навчається в новому дитячому садочку. Взагалі школа досить суттєво змінилася за останні 2 роки; були проведені значні ремонтні роботи.
Тепер батьки дошкільнят задоволенні, що мають змогу залишати своїх дітей неподалік від своїх домівок. Відкриття цих двох дошкільних груп зменшило навантаження на дитячі садочок в с . Зелений бір. 
За 2015/2016 рік було відкрито дев’ять дошкільних груп ( с. Мархалівка - 1, с. Іванковичі - 2, с. Марянівка -2, смт Калинівка -2 , Данилівка -2).
Наша мета - максимально охопити дітей дошкільною освітою, забезпечити її якість і доступність незалежно від місця проживання, матеріального забезпечення.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: владислав одинець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.