Руслан Трач розчиняється у величі Карпатських гір

26 травня 2019, 20:18
Власник сторінки
Журналист
0
20

Спілкуючись з Русланом Трачем, я впевнився, що нам, українцям, є кому довіряти – Олег Володарський

Проект «Инчий Світ» народився в 2013 році і зараз ще проходить своє становлення, виробляється його ідеологія та завдання. Але це те, чим я хочу займатися і в що вкладати свої сили та вміння на ближчий десяток років. Це фото-проект, де учасники можуть по-іншому подивитися на себе і на світ в якому живуть — стати такими, як вони мріяли. Фактично — це втілення мрій! Мрій про життя, наповнене величчю і таємницею, про життя яскраве, як Карпати і таке ж непросте. Я безкінечно вдячний всім, хто розділяє мої погляди та ідеї, вдячний людям, які надихають мене.

Руслан Трач

За матеріалами

Руслан Трач. Бойове мистецтво Хорс. Відродження генетичної спадщини свого етносу. Він усвідомлено шукає шлях. Історичний. Духовний. Сакральний. Його вчитель – природа. Він розчиняється у величі Карпатських гір. Дихає нею. Це вихідна точка його душі.

Мовчазний та виважений Воїн. Я почав писати книгу. Складну. Та найважливішим для мене буде описати життя істинного воїна, котрий віддав життя за свободу та незалежність Нації. Книга про нас. Про Героя України. Про «Сповідь». І обов’язково про справжнє та віддане кохання, котре Господь дарує нам раз в 100 років. Справжні почуття – це істинне випробування. На твою віру та силу духу. Саме ними формується ДУХ людини.

 

Переживши все це, а також завдяки «Сповіді» я зміг усвідомити, відчути, що таке любов до Батьківщини. Десятки разів задаючи питання абсолютно різним людям «Що для Вас є Україна?», я все більше і більше закохувався в нашу надзвичайну країну, а у відповідь отримав можливість познайомитися з найкращими її синами та доньками. Такими, як Руслан.

Спілкуючись з ним, я впевнився, що нам, українцям, є кому довіряти. Для нас це надважливо – навчитися довіряти. Спиною до спини. Скромність та натхнення духовного воїна. Воїн не може бути злим або підступним. Воїн Духу чує Бога і те, що він створив навколо нас.

 

Ми так багато втрачаємо, не вміючи любити. А тими людьми, котрі говорять про це відкрито, я не можу не захоплюватися. Душа Нації живе там, де у вінці Всевишнього є природа, любов і віра… Це абсолютно Инчий світ. Інший вимір.

Згадалося (уривок з книги). Жовтень 2017 року. Львів. Площа Ринок. Дощ. Я подарував їй букетик квітів. Георгіни. Я просто обожнюю їх. І її. Ми гуляли і побачили в калюжі конвертик з сердечком.

– Дивись, – сказав я. – Люди, що оточують тебе по-варварськи плюндрують наше серце, а його треба взяти, підняти і висушити на теплому підвіконні затишної львівської квартири…

– Можна, ти не будеш сердитися та ревнувати, якщо я буду любити свою Батьківщину, як і тебе сильно… кровно… несамовито?..

Вона подивилась на мене, моя Єрусалимська перлина, і її очі заблищали сльозами:

– Чому ти з таким болем кохаєш?

– Тому, що боюся втратити…

Авторська програма Олега Володарського «СПОВІДЬ». 

Герой програми Руслан Трач

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.