Супрун в долі? Приватно-комунальна клініка Павла Ткачука

11 квітня 2019, 12:27
Власник сторінки
0
108
Супрун в долі? Приватно-комунальна клініка Павла Ткачука
Церква Вінниця

Головний лікар Немирівської ЦРЛ Павло Ткачук – вдалий приклад симбіозу радянського корупціонера і безпринципного підприємця нової хвилі.

Головний лікар Немирівської ЦРЛ Павло Ткачук – вдалий приклад симбіозу радянського корупціонера і безпринципного підприємця нової хвилі. На території очолюваного Павлом ткачуком закладу діє кілька державних і комунальних установ, а також приватний медичний центр, який головлікар віддав своїй коханці. І формально – різні люди, директор комунального закладу надав площу приватному товариству. Фактично – гроші йдуть у бюджет цивільної сім’ї глибоковіруючих людей, які живуть у гріхах.


Одразу як донедавна законна дружина Ольга Мороз (Ткачук) залишила Павла Ткачука, той не став довго зволікати. Одразу ж зробив для своєї коханки Тетяни Вишневської медичний центр на території довіреної йому лікарні. Саме тому адреса вул. Євдокименка 21 збігається і для Немирівської ЦРЛ, і для приватної клініки Ткачука-Вишневської. Остання просто знаходиться у п’ятиповерховому корпусі на 5 поверсі.
Все нове обладнання, яке отримала ЦРЛ було одразу передано до приватної клініки Ткачука і його коханки. Навіть лікарі, які мали гарну кваліфікацію – перейшли працювати до цього приватного закладу.
Коханка Ткачука Вишневська не стала зволікати. І хоч вона не має медичної освіти, та поїхала в турне містами області розповідати про аферу свого грішного Павла. Наприклад, восени 2018 року Вишневська презентувала немирівський центр у Козятині, де видавала корупцію за перемогу: «Немирівському «Медичному центру Святителя Луки» є справді чим приємно вражати. Насамперед, місцем розташування: тихе та спокійне. Після лікувальних процедур можна отримати заряд позитиву, наповнити душу спокоєм, гуляючи стежками парку-пам'ятку садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення «Немирівський парк», а також, оглядаючи парк палацу княгині Щербатової».

Картинки по запросу ткачук немирів ликарня
Тільки задумайтесь – приватна клініка хизується тим, що вона незаконно відібрала у немирівчан комунальну територію, яку використовує задля власного збагачення, а не заради лікування пацієнтів, як того вимагає Коституція!


Недарма Тетяна Михайлівна каже: «Кваліфіковані спеціалісти та сучасне обладнання забезпечують високу якість діагностики та лікування». Адже Павло Ткачук просто вкрав нове обладнання, яке поставлялось до немирівської ЦРЛ за бюджетні кошти, а тепер вимагає, щоб люди платили у приватну клініку, проходячи діагностику на обладнанні, яке закупили за бюджетні кошти задля того, аби прості люди могли проходити обстеження безкоштовно!
І зовсім вже блюзнірством виглядають слова Тетяни Вишневської про малозабезпечених громадян: «Якщо літнім батькам потрібна консультація спеціалістів і відповідне лікування, то вдячні діти везуть їх не у загальні черги, де таким особливо важко. Вони звертаються до нашого медичного Центру, де їх зустрінуть не лише із щирою усмішкою і пропозицією попити чаю, а й цілковитою всебічною увагою». Перекладаємо для тих, хто досі не зрозумів. Павло Ткачук створив таку систему у Немирівській ЦРЛ, що пацієнти просто вимушені платити гроші, аби не стояти у фіктивних бюрократичних чергах, аби отримати безкоштовні послуги, які гарантує законодавство, і йти до його ж приватної клініки, яку він розмістив у будівлі ЦРЛ!
Годі й казати, що кошти, які держава та районна влада виділяли на ремонт лікарні Павло Ткачук перенаправив на ремонт свого приватного медичного закладу. І ще й хизується тим! Послухайте, як розписує умови у приватній клініці його коханка Вишневська: «У кожній палаті – тепла вода, зручні медичні ліжка та меблі, окремі санвузли, можливість прийняти душ. За потреби цілодобової госпіталізації при оперативних втручаннях пацієнтам потрібні лише телефон, зарядний пристрій та особисті речі - всім рештою забезпечуємо. В палатах передбачено перебування лише по одному хворому, однак при цьому є можливість і постійного перебування за потреби когось з родичів. Високоякісне харчування із врахуванням особливостей кожного організму. Тобто ми підтримуємо європейський рівень та якісний догляд». І це при тому, що поруч, де знаходиться районна лікарні – умови нестерпні та такі, які принижують людську гідність!
Ось такі спритники, як Павло Ткачук і доводять стан медицини до катастрофічного, коли ввірене їм комунальне підприємство перетворюють у базу для створення приватного паразита, який висмоктує бюджетні гроші і гроші пацієнтів!

ПРАЦІВНИКИ ЛІКАРНІ (176 підписів)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Супрун
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.