Черговий випуск "Доброго ранку, країно!" Гість у студії – Михайло Вулах

04 квітня 2019, 13:57
Власник сторінки
0
15
Черговий випуск  Доброго ранку, країно!  Гість у студії – Михайло Вулах

Анонс

Ми продовжуємо висвітлювати нашу роботу по допомозі пенсіонерам. Приємно, що ця тема нарешті почала цікавити суспільство, і на адресу Центру постійно надходять запрошення від представників різноманітних ЗМІ.

 

В рамках співпраці з одним з провідних телеканалів країни UA:Перший директор Центру ПЕНСІОН Михайло Вулах стане гостем прямого ефіру, де у студії ранкового шоу відбудеться діалог про допомогу пенсіонерам. У контексті нинішніх виборів ця тема стала ще більш актуальною, адже саме на соціальних гарантіях будує свою передвиборчу кампанію переважна більшість політиків.

 

Як пенсіонеру вижити в існуючих умовах? Як самотнім пенсіонерам покращити своє життя? Як вберегтися від шахраїв і отримати дійсно безпечну допомогу? Які юридичні тонкощі існують в допомозі за Договором довічного утримання та Спадковим договором? На всі ці питання отримаєте відповідь, якщо переглянете програму «Доброго ранку, країно» на каналі UA: Перший у п’ятницю, 5 квітня о 9:00. Не забуваємо і про гарячу лінію, за допомогою якої можна поспілкуватися з Михайлом Вулахом у прямому ефірі.

 

Також слідкуйте за випусками, які вже вийшли в ефір, за допомогою нашого офіційного сайту, сторінки у Facebook та каналу в YouTube.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.