Працівники “Львівелектротрансу” створюють свій “Захист праці”

03 квітня 2019, 08:57
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
0
44
Працівники “Львівелектротрансу” створюють свій “Захист праці”

прийшов час діяти рішуче та відповідально!


Щойно прийшла добра новина зі Львову. Працівники Львівського комунального підприємства “Львівелектротранс” також долучилися до створення своєї незалежної профспілки “Захист праці”, яка й була зареєстрована 1 квітня 2019 року (Ідентифікаційний код юридичної особи – 42921307).

Водії та ремонтники львівських трамваїв та тролейбусів вже давно обговорювали створення своєї власної незалежної профспілки на слеветному підприємстві, яке сьогодні потрапило в чехарду хронічного недофінансування та системних негаразд.

На допомогу робітникам у справі створення своєї власної незалежної профспілки прийшов юрист підприємства Порошин Володимир Владиславович, який й був на установчих зборах одноголосно обраний Головою новоствореної Первинної профспілкової організації Львівського комунального підприємства “Львівелектротранс” Всеукраїнської незалежноїпрофесійної спілки “Захист праці”.

Ми вітаємо наших львівських побратимів та бажаємо їм наснаги та натхнення побороти усі труднощі профспілкового становлення та стати справжніми бійцями за трудові права найманих працівників міського електротранспорту.

Центральний Комітет ВНПС “Захист праці”

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Львов,Львів,Трамвай,тролейбус,профспілки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.