Про РСЗВ Ураган та українських шпигунів, які все бачать

21 березня 2019, 13:16
Власник сторінки
0
42

За останніми повідомленнями місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа", місцем постійної дислокації РСЗВ бойовиків є полігон поблизу н.п. Хрустальний (колишній Красний Луч). Свого часу, "Права Справа" повідомляла про дислокацію поблизу військового аеродрому, розташованого в 5 км на північний захід від міста Міллерово (Ростовська область, РФ) окремих підрозділів 79-ї гвардійської реактивної артилерійської бригади (місце постійної дислокації - м. Твер).

Днями в звіті СММ ОБСЄ, наявному у відкритому доступі, було повідомлено, що на окупованих територіях Луганської області на полігоні в районі н. п. Міусинськ (62 км на південний захід від Луганська) з'явилися РСЗВ невстановленого типу.

Варто зазначити, що незадовго до цього так російський "військовий кореспондент" Олександр Сладков в матеріалі для RT розповів про російську військову техніку 
поблизу кордону між Росією та Україною.

"Якщо ви їдете з Росії в Донбас повз Матвєєв Курган, то, не доїжджаючи до прикордонного пункту пропуску «Успєнка», ви можете бачити російську бойову техніку, «випадково розставлену» на полі в сотні метрів від шосе",- повідомляє Сладков.

За його словами, поруч з Матвєєвим Курганом полігонів і військових пунктів постійної дислокації немає. Техніка на "оглядових майданчиках" періодично змінюється. На відео зафіксовані РСЗВ "Ураган". Саме відео, за словами Сладкова, викладено спеціально для шпигунів. "Нехай бачать. І розмірковують, для чого все це робиться!",-підсумовує він.

Стосовно РСЗВ " Ураган". За останніми повідомленнями місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа", місцем постійної дислокації РСЗВ бойовиків є полігон поблизу н.п. Хрустальний (колишній Красний Луч). Свого часу, "Права Справа" повідомляла про дислокацію поблизу військового аеродрому, розташованого в 5 км на північний захід від міста Міллерово (Ростовська область, РФ) окремих підрозділів 79-ї гвардійської реактивної артилерійської бригади (місце постійної дислокації - м. Твер).

А тим часом, шпигуни продовжують бачити і розмірковувати.

Далі буде..


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.