Сергій Каплін публічно підтримав працівників "Карпатнафтохіма"!

15 березня 2019, 01:17
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
2
76

Сергій Каплін: Карпатнафтохім знищує профспілки і люди готові до масових протестів!

Від імені ВНПС “Захист праці” хочу щиро подякувати Виконуючому Обов`язки Голови Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Сергію Миколайовичу Капліну за оперативне втручання у справу антипрофспілкових репресій на “Карпатнафтохімі”!

Голова ВНПС “Захист праці” Олег ВЕРНИК

КАРПАТНАФТОХІМ ЗНИЩУЄ ПРОФСПІЛКИ І – ЛЮДИ ГОТОВІ ДО МАСОВИХ ПРОТЕСТІВ

До мене звернулся члени Всеукраїнської незалежної профспілки «Захист праці» з проханням зупинити свавілля керівництва «Карпатнафтохім», який усіляко порушує кодекси про працю та трудові права працівників підприємства.

Люди б‘ють на сполох: керівництво не проводить атестацію робочих місць, а активістів і профспілчан, які відстоюють свої права та права колег, – звільняють. Через непроведення переатестації, як того вимагає законодавство, люди не отримують надбавки і доплати за шкідливість роботи, а отже немає відповідних відрахувань у пенсійний фонд, а отже – за кілька років, ці люди, які все життя витрачають здоров‘яна шкідливому виробництві не отримають належних їм підвищенних пенсій і пільг.

Звертаюся в свою чергу до Голови Держслужби України з питань праці, аби той ініціював службове розслідування. Потрібно зафіксувати всі порушення, покарати винних і стабілізувати роботу підприємства.

Як представник профспілок у Парламенті я давав зобов‘язання всім людям праці в країні захищати їхні права, свободи, і потреби. Тримався і триматимусь цього курсу. Разом із командою Соціал-демократичної партії добиватимемось встановлення справедливості на цьому підприємстві та проконтролюємо ефективність і продуктивність проведених заходів.

Сергій Каплін

14.03.2019

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: каплин,Каплін,Сергей Каплин,Сергій Каплін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.