Звернення “Захисту праці” до трудового жіноцтва!

09 березня 2019, 01:10
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
2
85
Звернення “Захисту праці” до трудового жіноцтва!

все у нас попереду....

Шановні наші профспілкові сестри!
Центральний Комітет Всеукраїнської незалежної профспілки «Захист праці» щиро вітає Вас із міжнародним днем боротьби жінок за свої трудові та громадянські права та свободи. В умовах тотального наступу капіталу на людей праці саме трудящі жінки першими потрапляють під брутальні удари ворожого пануючого класу та його посіпак з адміністрацій підприємств та установ. І у той же час – саме відчайдушні та гаряче улюблені нами наші сестри першими йдуть у рух соціального опору та беруть найбільш активну участь у створенні потужного незалежного профспілкового руху України.
ВНПС «Захист праці» щиро бажає нашим профспілковим сестрам енергії, волі, твердої впевненості у тому, що наша справа є непереможною. Хай міцніє пролетарська єдність жінок та чоловіків у боротьбі за своє майбутнє, за звільнення праці від оковів найманого рабства!!! Хай живуть незалежні профспілки України та їх бойовий авангард – українське трудяще жіноцтво!!!

ЦК ВНПС «Захист праці»
08.03.2019 р.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: профсоюзы,профспілки,жінки,роль жінки в суспільстві,международные женские праздники,8 Березня. Міжнародний жіночий день. Свято. Жінки.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.