Про тренувальні табори для російських добровольців, або Навіщо українська розвід

08 січня 2019, 14:35
Власник сторінки
0
77

Аналітичний відділ ГІ "Права Справа" залишає за собою право на громадський контроль за інформаційною діяльністю прес-служби ГУР МО України.

Днями українські ЗМІ з з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомили, що у так званих "Л-ДНР" розгорнули тренувальні табори в очікуванні російських "добровольців".

"Передбачається забезпечити чергову ротацію особового складу окремих передових підрозділів за рахунок "добровольців" - громадян Росії, які мають досвід військової служби та участі у бойових діях.

У зв'язку з цим, у тилових районах російсько-окупаційних військ на окупованих територіях Донецької і Луганської областей розгорнуто пункти прийому і обладнано польові табори для підготовки "російських добровольців" під час спеціалізованих курсів за специфічними військово-облікованими спеціальностями (артилеристи, навідники-оператори бойових машин, снайпери тощо)",-йшлося у повідомленні.

Крім того, центри підготовки диверсійних груп бойовиків знаходяться в Пскові, Таганрозі, м. Шахти Ростовської області, селі Молькіно Краснодарського краю і в Московській області.

Аналітичний відділ ГІ "Права Справа" залишає за собою право на громадський контроль за інформаційною діяльністю прес-служби ГУР МО України.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.