Про "нову" російську базу поблизу Кам'янськ-Шахтинського

11 грудня 2018, 14:53
Власник сторінки
0
51

Варто зазначити, що ще 22 червня 2014 року аналітичний відділ ГІ "Права Справа" оприлюднив інформацію про рух колони важкої бронетехніки з Кам'янськ-Шахтинського (РФ) в бік українського кордону.

Нещодавно в інтерв’ю Reuters начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко продемонстрував супутникові знімки, як доказ розміщення російських танків Т-62 М на відстані 18 км від українського кордону.

Супутникові знімки, які були зроблені в листопаді цього року, опублікувало видання Defence Blog. На знімках зафіксовано танки на військовій базі на околиці Кам’янськ-Шахтинського Ростовської області РФ.

Повідомляється, що важка бронетехніка зафіксована на новій російській військовій базі поблизу Кам"янськ-Шахтинського. "Зображення показують сотні основних бойових танків, таких як Т-64, а також Т-62М, в той час як тисячі військових вантажівок, артилерійських систем", - йдеться у повідомленні видання.

Нагадаю, у Міжнародному суді ООН у Гаазі наразі тривають слухання позову України проти Росії з метою покарання останньої за агресію проти українського народу.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.