"Права справа": Зірвана кривава провокація спецслужб бойовиків "ЛДНР"

27 листопада 2018, 22:21
Власник сторінки
0
156

Політичному керівництву РФ вкрай потрібно зробити Україну державою-терористом, щоб вийти з формату Мінську і відтак позбутися економічних санкцій.

Днями спецслужби самопроголошеної "ДНР" оприлюднили інформацію, що в результаті контррозвідувальних заходів начебто попереджена диверсія СБУ, яка була спрямована на зрив виборів так званого "глави республіки".

У повідомленні прес-служби "МДБ ДНР" зазначається, що 11 листопада в підсобному приміщенні однієї з "виборчих дільниць" було затримано "агента СБУ". За словами прес-офіцера "МДБ ДНР" М.Попова, затриманий намагався передати вибуховий пристрій члену дільничної комісії, щоб той заклав пристрій в урну з виборчими бюлетенями.

Акцент робився на тому, що спецслужбами бойовиків готуються провокації як на території "ЛНР", так і "ДНР". Мета провокації- звинувати спецслужби України в проведенні терактів і зриві виборів так званого "глави республіки".

Примітно, що це далеко не перший випадок, коли так звані "контрдиверсійні операції" співробітників "МДБ" мають характер інформаційної активності, а не відповідають реальному стану речей.

Так, 8 травня 2017 року ГІ "Права Справа" оприлюднила інформацію, що в Луганську співробітники "міністерства державної безпеки ЛНР" готують серію вибухів під час проведення параду на честь Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

За сценарієм російських кураторів, у вибухах в Луганську мали звинуватити бійців 8 -го окремого полку спецпризначення ССО МО України, які у лютому були захоплені бойовиками у полон.

19 травня, за десять днів після оприлюднення інформації ГІ "Права Справа", так само як і у випадку з повідомленням прес-служби "МДБ ДНР", на офіційному сайті "міністерства державної безпеки "ЛНР" з'являється інформація про затримання в окупованому Луганську української диверсійно-розвідувальної групи. Тоді "міністром" Пасічником були оприлюднені прізвища трьох українських бранців, а саме: Сапронов, Зотов, Данильченко.

Політичному керівництву РФ вкрай потрібно зробити Україну державою-терористом, щоб вийти з формату Мінську і відтак позбутися економічних санкцій.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.