ЯК ПЕНСІОНЕРУ ЕКОНОМИТИ НА ЛІКАХ?

29 жовтня 2018, 17:13
Власник сторінки
0
34
ЯК ПЕНСІОНЕРУ ЕКОНОМИТИ НА ЛІКАХ?

Дешеві ліки? Це можливо!

Центр допомоги та соціального захисту пенсіонерів «ПЕНСІОН» знову розпочинає обговорення актуальних для літніх людей тем. Але цього тижня наша передача не просто актуальна, вона життєво важлива!


З роками здоров’я пенсіонера, на жаль, не покращується. І це твердження працює для всіх без виключення людей, незалежно від роду заняття чи генетичних особливостей. Адже людина – не вино, і з роками краще їй не стає. До того ж стан екології теж згубно впливає навіть на молодий, фізично міцний організм.


Тому з роками на полиці біля ліжка починають з’являтись препарати для нормалізації тиску, для покращення кровообігу, серцево-судинні препарати, усілякі мазі та настоянки для суглобів, заспокійливі та знеболюючі. І все це коштує чималих грошей, яких у пенсіонера не так вже і багато. А якщо додати до цього вартість приладів для контролю стану здоров’я, таких як тонометр, електричний термометр, глюкометр, то сума виходить дійсно космічною!


Судіть самі – один з найдешевших флаконів гелю для суглобів коштує від 90 грн, більш-менш дієві  препарати для серця – від 150 грн, а звичайний блістер анальгіну вже досяг позначки у 5 грн за штуку. Здавалось би, не такі великі цифри, якби не два «але»: 



-    мінімальна пенсія в Україні наразі складає 1435 грн;



-    кількість препаратів і дози, які необхідні пенсіонеру на місяць.



От і виходить, що фактично уся пенсія може піти на ліки, а за що тоді жити? Навіть не так: як тоді виживати? Адже про повноцінне життя в умовах постійної нестачі коштів годі й казати…


На щастя, вихід є, і цей вихід можуть запропонувати у Центрі «ПЕНСІОН». Як пенсіонеру знайти дешеві ліки? Як знайти додаткові кошти на їх придбання? Саме на ці запитання дасть відповідь наша програма. Дивіться черговий випуск «Життя на пенсії з Центром «ПЕНСІОН» щовівторка о 10:30 та щоп’ятниці о 14:30 на телеканалі "1 Діловий".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.