Якість лікування пенсіонерів

24 вересня 2018, 09:06
Власник сторінки
0
30
Якість лікування пенсіонерів

Знову про актуальне

І знову про здоров'я цього тижня я піднімаю тему в блозі. Останнім часом ця тема набуває усе більшої популярності у зв'язку з поточною реформою системи охорони здоров'я і занепадом існуючої системи.

В кулуарах Верховної ради постійно обговорюють, як повинні лікуватись громадяни, але від цих розмов нічого кардинально не змінюється, і все частіше нам доводиться розраховувати хіба що на власні сили.

Що вже казати про людей похилого віку, які і на стан здоров'я частіше скаржаться, і грошей на достойне лікування не мають. Особливо це відчувається у регіонах, адже великі міста ще якось намагаються тримати на нормальному рівні свої лікарні.

Через нехватку фінансів пенсіонери змушені або відмовляти собі у лікуванні взагалі, або шукати більш доступні методи. Тому й приходять до представників нетрадиційної медицини, або згадують народні методи. Чи варто говорити про ефективність такого лікування, особливо при тяжких захворюваннях?

А чи може пенсіонер звернутись до лікарні і отримати якісне лікування? Що для цього необхідно? Як відношення пацієнта похилого віку і лікаря регулюються законодавством? На всі ці запитання можна отримати відповідь.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.