Де пенсіонеру взяти кошти на операцію?

13 серпня 2018, 08:44
Власник сторінки
0
42
Де пенсіонеру взяти кошти на операцію?

Розбираємо фінансове питання

Як часто ми піднімаємо тему здоров’я останнім часом! Воно і не дивно, адже у пенсійному віці це чи не найбільш болюче питання, особливо для бюджету. Ми вже спілкувались на тему дешевих ліків, частково зачепили тему збереження здоров’я, тепер звернемось до випадків, коли без хірургічного втручання не можливо.

Треба розуміти, що в наш час щось безкоштовне від держави - це міф. Пройшли ті роки, коли за часів соціалізму люди йшли до лікарень без копійки грошей, і навіть найбільш серйозні втручання в організм проводились безоплатно. Тоді держава проводила таку політику, за якої кожен її громадянин почувався захищеним незалежно від статусу і статків. Нажаль, теперішня Україна не передбачає подібної турботи.

А тепер уявіть, який стрес переживає пенсіонер, який вперше
зіштовхується з ситуацією, коли за операцію треба платити! “Я ж 40 років працював на благо країни, а що вона для мене може зробити!”. І стрес - це лише початок неприємностей, гроші на втручання все одно треба десь брати.

Розбираємо варіанти. Перший - отримати кредит від банків чи кредитних спілок. Але хто ж дасть пенсіонеру такі гроші?З чого потім віддавати, якщо таки дадуть? Пенсії ледь на життя... перепрошую, на існування вистачає.

Варіант другий - допомога рідних та близьких. А якщо їх немає?
Третій варіант - підробіток або продаж майна. Та хто ж візьме на роботу людину зі слабким здоров’ям? І не завжди є що продати, або речі є для людини безцінними.

Що залишається? Змиритись з відсутністю варіантів і доживати віку. Хоча... У Центрі “ПЕНСІОН” так не вважають і готові поділитись як мінімум ще одним варіантом.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: пенсія,операція,пенсіонери
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.