"Охорона" права на свободу

12 червня 2018, 23:18
Власник сторінки
0
127
 Охорона  права на свободу
Вилучений з приміщення "Кроку" російський триколор.

Напередодні Дня Конституції хочеться сказати декілька слів про ті права, які вона нам надає, а заодно і нагадати про те, що наше головне право - це право на свободу та незалежність.

Всі громодяни нашої держави давно вже побачили і відчули, що здобутки Майдану гідності втрачаються - ворожі сили на кшталт ОППО-блоку та інших прихильників кремля безсоромно проводять ворожу агітацію, а влада мовчить, і навіть іноді їм допомагає...

Те, що колись виборювалось кожною краплиною крові патріотів, зараз знищується та паплюжиться тими, хто мав би захищати та відстоювати наше право на свободу, а саме - нашими обранцями. 
Зараз таке свавілля спостерігаємо, на жаль, по всій країні.

Насамперед хочу зупинитися на деяких антиконституційних подіях, котрі відбуваються зараз в Дніпрі , який був містом-форпостом, містом стрімкого піднесення української слави, містом, яке зупинило наших ворогів.

Наразі Дніпро перетворився на інший форпост - він став укріпленням не від ворожого кремля, а від справжніх патріотів, активістів, і всіх тих, хто бореться за право на свободу та гідність.

Багато недоброго відбулося з часів тих подій, після яких всі українці відродилися патріотами, відчувши справжню гідність нації та свіже повітря свободи. 
А саме, почався підступний наступ на нашу незалежність від кремля. Цей наступ проявляється скрізь. Може б він відразу і затух, але керівництво нашого міста чомусь цього не забажало… 
Ба більше, всіляко допомагає ворожим силам у їхніх заходах стосовно зрадницького реванша.

Це відбивається і в дозволі на розміщення у нашому місті ворожих білбордів, яке розлютило майже всіх його мешканців. Це і поступки в ідеологічному напрямку прокремлівському ОППО-блоку, які забезпечують омріяне мером стовідсоткове голосування в міськраді. Це і зближення з відвертими сепаратистами, яких наша мерія влаштувала у силові та правові структури, та навіть на суддівські посади.
Про особливі "силові структури" хочеться сказати окремо.

Знайомтесь, охоронна агенція "Крок". 

Фірма, яка мала б захищати українців, натомість захищає наших ворогів. Фірма, яка завжди була і залишається розсадником сепаратизму. Фірма, яка є ворогом нації, і яка оголосила війну нашим справжнім патріотам.
Але для початку коротка характеристика, та невеличкий опис минулих подій.

Отже, "Крок":
- з початку своєї діяльності мав міцні зв'язки з Партією Регіонів, а зараз з ОППО-блоком,
- підтримується правою рукою Вілкула-молодшого - паном 
Ковтуном,
- кришується колишнім начальником обласного УСБУ 
Воропаєм, котрий не приховував, що з березня 2014 р. 
чекає на російські танки.
- спонсорувався, в тому числі, й Олександром Януковичем,
- третина тітушок під Дніпропетровською ОДА 26 січня 2014 року - КРОКівці
- був і залишається силовою структурою УПЦ Московського Патріархату
- керівники цієї фірми є сепаратистами та колаборантами

Взагалі, ця охоронна структура відома у Дніпрі, як постачальник тітушок під час Революції Гідності.
Ще треба додати, що у своїй охоронній праці "Крок" чомусь використовував сепаратистську літературу, а по всьому приміщенні були розвішені російські триколори.
Отаке собі антидержавне кубло.

І коли наші патріоти - ДУК Дніпро1 та Правий сектор - за підтримкою Бориса Філатова та його команди, у серпні 2014 року розворушили це вороже кубло, всі у Дніпрі аплодували цим справжнім чоловікам та бійцям за незалежність, бо нарешті місто позбавилось прокремлівського смердючого осередку. І ніхто тоді не дорікав цим справжнім патріотам те, що вони "жорстоко" вчинили з нашим ворогом!

На тлі цих патріотичних перемог у нашому місті створюється партія УкрОП (Українське Об’єднання Патріотів), яка невдовзі "розфарбувала" своїм патріотичним зеленим кольором майже всі міста України. 
Але пройшов деякий час, і наше міське керівництво раптом перефарбувалось в інший колір…
Ті, що вчора закликали "таврувати" і ганьбити біло-блакитних зрадників держави, сьогодні, об’єднавшись з нашим ворогом, намагаються погасити наш патріотичний дух, та найстрашніше - оголосили війну патріотам!

І що ж з цим сумнозвісним "Кроком" на сьогодні? Не важко здогадатися…
За клопотанням все тих же діячів - мера Філатова і Ко - фірму повернули колишнім, ворожим до України, власникам.
Ба більше, ця сумнозвісна охоронна структура з'явилася на відносно крупних тендерах міськради!

І це не перший випадок співпраці нашого мера із силовими структурами колишніх посібників режиму Януковича. 
Окрім власників "КРОКу", у команді Філатова вже працює скандальний екс-командир дніпровського "Беркуту" Олександр Ткаченко.
Хочу ще звернути увагу на той факт, що для виконання охоронних функцій, міська рада утримує КП "Муніципальна варта", проте її підрядниками виступають фірми на кшталт "КРОКу".

І це все дуже дивно, адже Філатов включав одного з власників "КРОКу" (Іван Борисенко) до переліку осіб, причетних до побиття майданівців у Дніпрі у 2014 році, разом із Вілкулом та Удодом. А також, зусиллями патріотичних рухів, на певний час прикрив діяльність тієї сепарької ворожої агенції.

Прикро, але керівництво Дніпра розійшлося зі справжніми патріотами, натомість обставило себе тітушнею Саші Вілкула та "Опоблоку" - своїх нових політичних союзників.

А мешканцям Дніпра, особливо активістам та патріотам, лишається тільки сподіватися на те, що ворожий наступ на Дніпро скоро зупиниться, за допомогою справжніх (а не кишенькових) державних силових структур та відродженим патріотичним рухом всього нашого суспільства. 
І ми, нарешті, колись відсвяткуємо День Конституції дійсно за чесним законом та правом...
Тож, з наступаючим святом всіх нас!

P.S. У стрічках соц.мереж, та деяких ангажованих ЗМІ, з’явилася чергова "качка" щодо наших патріотів. 
А саме, цілодобово крутиться брехливе кіно про те, як на бідненький "Крок", котрий за сюжетом виглядає білим та пухнастим, напала банда ворогів кремля. 
Ото нестиковочка вийшла!) 
До речі, у тому "кіні" подібних нестиковок вистачає. Наприклад, говориться про участь у "нападі" на "Крок" правозахисників групи "Січ", які там і близько не стояли. 
Про "розмову" за кадром навіть і говорити не варто - суцільна нісенітниця, на кшталт близької для них, "кисельовської" брехні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Дніпро,міськрада,злочин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.