Як пенсіонеру зберегти право власності на майно?

08 червня 2018, 14:57
Власник сторінки
0
64
Як пенсіонеру зберегти право власності на майно?

В нинішніх реаліях досить складно розраховувати на допомогу держави. Як без ризику втрати власності заробляти на нерухомості?

Шановний читач! Сьогодні поговоримо про те, яким чином пенсіонерам, найбільш незахищеному у нашій країні прошарку населення, зберегти право власності на власне житло, і при цьому розпочати отримувати з нього дивіденди без втрати помешкання.


Сьогоднішні реалії, на жаль, не є благополучними для людей похилого віку. Щороку статистика ошуканих шахраями пенсіонерів вражає цифрами, а кількість викритих злочинів і повернених помешкань навпаки, не може вразити. У пошуках легкої наживи шахраї входять у довіру до пенсіонерів, які найбільш часто є наївними, адже виросли і жили за часів Радянського Союзу, де «людина людині брат». Ставши «своїм», пенсіонеру обіцяють золоті гори, догляд та увагу в обмін на право успадкувати житло після його смерті. Знайома ситуація? Погодьтесь, нічого нового тут немає, і навіть у вашому під’їзді можна знайти самотню людину, яка хоч раз та отримувала подібну пропозицію.


Чи варто говорити, наскільки небезпечною є згода на такий «обмін» з мало відомою організацією, а тим паче з незнайомою людиною (чи то навіть з сусідом)? Ледь отримавши від пенсіонера бажаний підпис під документом, майбутній власник  у кращому випадку може просто зникнути і чекати, поки звільниться помешкання. У гіршому – вже нікому непотрібного пенсіонера спробують силоміць виселити з помешкання. Хоча і це, мабуть, не найгірший варіант… В основному, пенсіонеру підкладають зовсім інші документи на підпис, заповіт або дарчу, за якою шахраї миттєво виселяють пенсіонерів із власного помешкання.


І тут пенсіонер має обирати – або залишитись один-на-один з власними проблемами, але не ризикувати правом власності на житло. Або отримати таку необхідну допомогу, поставивши лише один підпис… І мова не йде про випадки допомоги від звичайних людей, адже на сьогодні існує хороша альтернатива усім небезпечним варіантам – підписання договору Довічного утримання з перевіреною часом організацією, яка має понад тисячу пенсіонерів, яким  щомісяця справно допомагає вже понад 10 років.

Підписання Договору довічного утримання для людей похилого віку - це шанс на безбідну старість, яким скористались вже понад півтори тисячі українських пенсіонерів. А що думаєте з цього приводу ви? діліться своїми думками в коментарях! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: пенсионер,пенсионное обеспечение
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.