Зустріч підопічних з директором ТРК«Київ» (що не відбулася)

02 квітня 2018, 09:53
Власник сторінки
0
38
Зустріч підопічних з директором ТРК«Київ» (що не відбулася)

Відео дивіться за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=Kq3Ft3BB4Rs

Я, Михайло Вулах, директор Центру «Пенсіон». Нашій організації вже понад 10 років. Ми з колективом намагаємось покращити життя українських пенсіонерів і зробити його гідним, тому надаємо матеріальну допомогу та догляд. Щодня до нас в офіс приходять підопічні, яких потрібно вислухати та приділити їм увагу. Багато з них звертаються особисто до мене. Тому я, як ніхто інший, знаю, що таке жити на пенсії в наш нестабільний час.

Нещодавно   до   мене   звернулися   підопічні   з   проханням втілити в життя одну з їхніх мрій. Оскільки вони отримують від Центру допомогу, хочуть, щоб сотні тисяч таких самих, як і колись вони, знедолених  пенсіонерів також мали таку змогу. Єдиним виходом для цього бачать трансляцію соціально важливих для пенсіонерів передач на телеканалах. Таким чином виникла ідея трансляції програми «Життя на пенсії з Центром «Пенсіон». Спочатку на кабельному телебаченні, а потім по різним регіонам. Наразі програму «Життя на пенсії з Центром «Пенсіон» щотижня транслюють в десяти обласних центрах: в Черкасах, Миколаєві, Одесі, Херсоні, Дніпрі, Хмельницькому, Полтаві, Запоріжжі, Харкові, Житомирі.

Проте наші підопічні звернули увагу, що без такої важливої соціально значущої для пенсіонерів передачі залишилася столиця, Київ. Чому так вийшло, адже є, наприклад, ТРК «Київ». Цей телеканал міг би також допомогти пенсіонерам мати правдиву інформацію про те, де пенсіонеру очікувати допомоги. Адже важливо, щоб і пенсіонери столиці  отримували соціальну допомогу хоч від когось, якщо держава не може допомагати. Природно, що це бажання потрібно   було   озвучити   телеканалу,   але   вони   відмовили   нам.  

Наші пенсіонери обурені. Дуже багато з них написали листи, що хочуть особисто зустрітися з директором телеканалу. Активісти приїхали на зустріч з директором ТРК «Київ», про яку попередили письмово за місяць, вказавши точний час і дату. В результаті, наші підопічні прийшли на телеканал, а директора та заступника не виявилося на місці. Їх навіть на поріг телеканалу не пустили.

Врешті-решт, ми написали офіційний лист-звернення на ТРК. Тепер чекаємо відповідь. Про те, як наші активісти ходили на зустріч (що не відбулася) з директором ТРК«Київ»  дивіться  у відео.  Найзавзятіші   підопічні   поділилися   своїми враженнями у інтерв’ю.

Про те, як вирішиться ця ситуація, повідомимо вам згодом.  Далі буде...

 

З повагою,

директор Центру «Пенсіон»                                              Михайло Вулах

Тел.: (044) 288-21-98, (063) 313-87-73

(099) 546-56-73, (068) 954-36-10

Електрона пошта: vulakh@pension.ua  

Давайте товаришувати у facebook.com/vulah

Наш сайт –  www.pension.ua

Ми у фейсбуці –  facebook.com/pension.ua

Дивіться відгуки сотень наших підопічних про нашу роботу та записи усіх телепередач за 10 років роботи: в Інтернеті – pension.ua/tv

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.