Олег Верник взяв участь у круглому столі з питань реформи соціального діалогу

06 жовтня 2017, 11:37
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
2
37
Олег Верник взяв участь у круглому столі з питань реформи соціального діалогу

Прийшов час діяти рішуче та відповідально!

5 жовтня 2017 року Голова ВНПС "Захист праці" Олег Верник взяв участь у круглому столі "Стан, виклики та ризики в царині соціального діалогу як чинника управління стійким розвитком країни". Круглий стіл був зумовлений проблематикою монополізації представницьких повноважень сторін соціального діалогу в переговорному процесі з урядовою стороною у форматі трипартизму та втручанням держави у діяльність соціальних партнерів, зокрема в частині визначення репрезентативності сторін соціального діалогу та їх учасників. В результаті такого положення в Україні відбувається лише імітація соціального діалогу та недопущення до нього справжніх представників трудящих, тобто незалежних профспілок. 

Кардинальна реформа соціального діалогу в Україні на часі і питання її вектору для незалежного профспілкового руху є вкрай важливим.

Прес-служба ВНПС "Захист праці"

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.