Інформаційні війни… Військові конфлікти… Бойові дії…

29 серпня 2017, 18:03
Власник сторінки
Брендмейкер, релайтер, политбрендолог
0
53
Інформаційні війни… Військові конфлікти… Бойові дії…

Цивілізаційні виклики ростуть по експоненті і синхронно з ними ступінь травмованості кожної людини окремо і суспільства в цілому.

... «Інформаційні війни… Військові конфлікти… Бойові дії… Цивілізаційні виклики ростуть по експоненті і синхронно з ними ступінь травмованості кожної людини окремо і суспільства в цілому. І якщо раніше лексема «травма» асоціювалася з фізичним ушкодженням, то сьогодення фокусує увагу на медіатравмі. Віртуальне втручання у повсякденне життя людини несе неабиякі загрози її здоров’ю. Психологічні наслідки медіатравм – проблема, яка особливим курсивом зазначена на повістці дня сучасної України. Гібридна війна стала пролонгованою демонстрацією психотравмуючих сцен у ЗМІ, що вже позначилося на фізичному та психологічному здоров’ї нас з вами. Тож пошук дієвих механізмів протистояння деструктивним інформаційним впливам та профілактики, корекції медіатравм − задача, яка сьогодні об’єднує науковців, практичних психологів, працівників системи освіти, медіапедагогів, представників громадських організацій, спеціалістів з інформаційної безпеки»…
© Vilena V Voronova 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,бренд,брендинг,политика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.