На превеликий жаль, новітня історія України поповнилась чорними сторінками...

29 серпня 2017, 17:17
Власник сторінки
Брендмейкер, релайтер, политбрендолог
0
32
На превеликий жаль, новітня історія України поповнилась чорними сторінками...

Нові виклики у сфері забезпечення прав дітей, спричинені воєнними діями на сході країни, потребують від влади швидкого реагування.

… «На превеликий жаль, новітня історія України поповнилась чорними сторінками. Нові виклики у сфері забезпечення прав дітей, спричинені воєнними діями на сході країни, потребують від влади швидкого реагування. Однак спеціальні програми щодо захисту дітей, які проживають у зоні проведення антитерористичної операції, не затверджено, військово-цивільні адміністрації не мають спеціальних повноважень та кадрового забезпечення для здійснення ефективних заходів із захисту дітей від наслідків збройного конфлікту. В Україні не ведеться облік офіційних даних про дітей, які загинули та були поранені внаслідок збройного конфлікту. Законодавчо не встановлено покарання за вчинення кримінального злочину у виді вербування, втягування та рекрутування дітей у воєнні дії… Континиум проблем і, на жаль, обмаль алгоритмів їх вирішення»…
©Vilena V Voronova 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,бренд,брендинг,политика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.